Praktiker Security Alarm.hu

Biztonságtechnikai és Kereskedelmi Kft

Elérhető vagyonvédelem 35 év tapasztalattal!

cameras

Kamerarendszer üzleteknél

Üzlettulajdonosként és vállalkozóként  természetes igény, hogy tulajdonunkat, vagy a ránk bízott területet folyamatosan szemmel tarthassuk személyesen, esetleg kamerarendszerrel. Felgyorsuló világunkban azonban se idő, se energia nincs arra, hogy mindig, mindenhol ott lehessünk. Az alacsony bérek kevés motivációval látják el a dolgozókat, amely közel sem tökéletes munkavégzésre és kisebb-nagyobb lopásokra sarkallhatják a munkavállalókat. Nincs is bosszantóbb annál, amikor leltár után hiányzik néhány értékesebb áru. Ilyenkor már többnyire késő azt boncolgatni, hogy ki az okozó, hiszen ennek az folyamatos üzletmenet (ezáltal a bevétel) látja a kárát.
Ma már lépten-nyomon láthatunk biztonsági kamerákat családi házakon is. Ennek az oka, hogy az utóbbi években a kamerarendszerek ára olyan szintre redukálódott, hogy nem csak cégek, vállalatok, hanem magánszemélyek is megengedhetik maguknak, hogy akár éjjellátó kamerákat is felszereltessenek a házukra, ezáltal növelve ingóságaik biztonságát.Biztonsági kamerarendszer, digitális rögzítő, DVR

Álkamera, kamukamera

Kamerarendszer helyett jó megoldás?

A legkisebb boltoktól kezdve a legnagyobb áruházakig mindenhol akad olyan 'vevő', aki nem szándékozik fizetni. Profi tolvajok első látásra kiszúrják az ál-kamerákat és míg a üzlet tulajdonosa abban a hiszemben van, hogy egy ilyen kamera védelmet ad, addig nyugodtan lopják az árut a nem megfelelő kamerával védett polcokról.
Az álkamerák nem védenek a lopás ellen!

Biztonsági kamera előnyei

Egy biztonsági kamerával felszerelt területen óriási kockázatot vállal a bűnt elkövetni készülő személy. Természetesen motivációs eszközként arra is kiváló, hogy növelje a termelékenységet hiszen a munkavállaló tudatában végig ott van, hogy a 'főnök figyeli'. Ez egy hosszú távon megtérülő befektetés, mely növeli a dolgozó hatékonyságát és csökkenti a leltárhiányt.

Biztonsági kamera

Az általunk szerelt kamerarendszerek minden igényt kielégítenek. Minden esetben igazodunk a megrendelő igényeihez és az adott helyszínre és lehetőségekre szabott ajánlatot készítünk.


Lehetőség szerint a digitális rögzítőt (DVR-t) páncélszekrénybe telepítjük, hogy védve legyen az erőszakos adatrongálástól. Megrendelés szerint a biztonsági kamerarendszert ellátjuk szünetmentes tápellátással, így áram ellátás megszűnése esetén is figyel a rendszer.
Digitális rögzítő típustól és internet eléréstől függően nem csak a helyszínen de otthon, vagy bárhol nézheti interneten keresztül a kamerák élőképeit vagy visszanézheti a digitális rögzítő által mentett, kiváló minőségű felvételeket.  Lehetőség van arra, hogy különféle jogokat adjanak különféle felhasználóknak, így egyes kamerákat csak a megfelelő jogokkal rendelkező személy nézhet és csak az törölheti a biztonsági kamerák képeit, akinek a megfelelő jogot (jelszót) megadtuk.


Amennyiben szeretne biztonsági kamerarendszert vagy bővítené meglévő kamerarendszerét, kérjen árajánlatot!

  • Önjáró ollós emelő bérlés +

    Önjáró ollós emelő bérlése Székesfehérváron és Fejér megyében! Kattintson a részletekért: Bővebben
  • 1

Kérdése van?