Praktiker Security Alarm.hu

Biztonságtechnikai és Kereskedelmi Kft

Elérhető vagyonvédelem 35 év tapasztalattal!

cameras

Rólunk

A Praktiker Security Alarm Kft. 1998 óta foglalkozik riasztók, lakásriasztók, biztonsági kamerarendszerek, tűzjelzők, beléptetők, rácsok és széfek telepítésével, karbantartásával, javításával és forgalmazásával. A cég vezetője 1978 óta foglalkozik biztonságtechnikával, a Praktiker Security Alarm elődcégét 1994-ben alapította.

Minőség

Elsődleges feladatunk, hogy a hazai piacon korszerű és a legmagasabb színvonalú biztonságtechnikai eszközökkel elégítsük ki - tervezés/kivitelezés/karbantartás minden fázisában - ügyfeleink összes igényét.
Valljuk, hogy a biztonságtechnikában csak a minőséget szabad képviselni, ezért mindig igyekszünk megkeresni azon technikai eszközöket, amelyek árban a középkategóriát képviselik, viszont minőségben felső kategóriásak. Így a lehető legjobb ár/érték arányú termékeket forgalmazzuk és telepítjük.

Diszkréció

Vannak biztonságtechnikai cégek, melyek a szakma diszkrécióját figyelmen kívül hagyva, referenciájukat hivalkodva jelenítik meg a honlapjaikon. Ezzel szemben mi úgy gondoljuk, hogy az ügyfélről kiadott információ, rossz kezekben visszaélésre adhat lehetőséget. Ezért nem jelenítünk meg referenciát a honlapon.

Megbízhatóság

Végezetül a legfontosabb gondolat egy szóban is megfogalmazható: megbízhatóság. Tehát legyen megbízható a technika, kivitelezés és a garanciális háttér.

  • Önjáró ollós emelő bérlés +

    Önjáró ollós emelő bérlése Székesfehérváron és Fejér megyében! Kattintson a részletekért: Bővebben
  • 1

Kérdése van?