Praktiker Security Alarm.hu

Biztonságtechnikai és Kereskedelmi Kft

Elérhető vagyonvédelem 35 év tapasztalattal!

cameras

Vezeték nélküli riasztók

Biztonságban szeretné tudni otthonát? Minőségi riasztót szeretne, azonban ellenére van, hogy a frissen festett falra a riasztó szerelő lyukakat fúrjon és csatornát fektessen le? Ne mondjon le a biztonságról! Válasszon vezeték nélküli riasztó rendszert!

Gyakorta előfordul, hogy házépítéskor vagy felújításkor a tulajdonosok nem terveznek riasztórendszer beépítésével. Ilyen esetekben csak falvéséssel vagy külső kábelcsatornákkal lehet a riasztót összekötő kábeleket elrejteni, így előfordulhat, hogy az ügyfél esztétikai igényeinek nem felel meg. Rossz esetben le is mondanak a biztonságról, amit egy riasztó nyújthat.
Ilyen esetekben ajánljuk a vezeték nélküli riasztókat.

 

Rádiós riasztók:

DSC alexor vezetéknélküli riasztó

Riasztórendszereket gyártó cégek folyamatos fejlesztéseinek hála a vezeték nélküli riasztók is felnőttek vezetékes társaikhoz. Ma már megbízhatóság szempontjából azonos színvonalt képviselnek, és az utóbbi időben bekövetkezett jelentős árcsökkenésnek köszönhetően, még szélesebb körben elérhetővé váltak.
Vezeték nélküli riasztók elemei rádió frekvenciás kapcsolatban állnak összeköttetésben, valamint külön tápellátásuk is van, ezáltal semmilyen vezetékezést nem igényelnek. Szinte minden olyan eszköz, ami korábban csak vezetékes változatban volt elérhető, mára már vezeték nélküli verzióban is elérhető, így nem kell kompromisszumot kötni biztonság terén sem.
Rádiós riasztók is korszerű szabotázsvédelemmel vannak ellátva, valamint a Magyar Biztosító Szövetség által is támogatott eszközök.

Vezeték nélküli riasztók előnyei:Jabloron vezetéknélküli riasztó

  • Gyorsan telepíthető, így szerelési díj is alacsonyabb a vezetékes társánál.
  • Vezetékek híján csak az eszközöknek megfelelő furatokat kell kifúrni, de az ipari porszívónak hála ez sem jelent port.
  • Később is gyorsan bővíthető más riasztó érzékelőkkel.
  • A jövőben, ha át szeretné alakítani otthonát vagy üzlethelyiségét, pillanatok alatt új helyszínre lehet költöztetni az eszközöket, ezáltal jelentős időt és pénzt megtakarítva.

Vezeték nélküli riasztók karbantartása:

Riasztó elemMint minden riasztót, a vezeték nélküli riasztókat is rendszeresen karban kell tartani ezáltal hosszútávon biztosítva  az üzemképességüket. Rádiós rendszereknél ez a karbantartás kiegészül az eszközök elemeinek a cseréjével, melyet kb. 1-2 évente kell megejteni. Rádiós rendszerekbe csak és kizárólag kiváló minőségű, hosszú élettartamú elemeket használunk. Természetesen amint aktuális lesz az esetleges elemcsere, a riasztó megfelelő módon jelzi.

 

  • Önjáró ollós emelő bérlés +

    Önjáró ollós emelő bérlése Székesfehérváron és Fejér megyében! Kattintson a részletekért: Bővebben
  • 1

Kérdése van?