Praktiker Security Alarm.hu

Biztonságtechnikai és Kereskedelmi Kft

Elérhető vagyonvédelem 35 év tapasztalattal!

cameras

Távfelügyelet Székesfehérvár

Távfelügyelet Székesfehérváron és Velencei tó környékén!

Mi a távfelügyelet?

A távfelügyelet az átjelzésre képes elektronikai vagyonvédelmi rendszerektől beérkező jelzések folyamatos felügyeletét és a jelzések feldolgozását és az erre való reagálást jelenti. A jelzést küldő biztonságtechnikai rendszerek és a jelzéseket fogadó távfelügyelet lényege  általában a személy- és vagyonvédelem. A távfelügyelet legelterjedtebb szolgáltatása a lakásokban, családi házakban, üzlethelyiségekben, irodákban működő riasztórendszerektől – szakszerű megnevezéssel behatolásjelző rendszerektől – beérkező jelzések kezelése.

Riasztó és a távfelügyelet

Az egyszerű, távfelügyelet nélküli riasztók legnagyobb hátránya, hogy lokálisan működnek. Azaz a riasztó szirénájának a hangját csak a közvetlen környezet érzékeli, esetleg a tulajdonos, ha GSM készülékkel összekötött riasztó van az ingatanban.

Távfelügyelet segítségével azonban a biztonságtechnikai cég azonnal cselekedhet az ingatlan védelmének az érdekében, hiszen állandó kapcsolatban van a riasztó rendszerrel. Azaz jobban védett az ingatlan.

Hogyan működik a távfelügyelet?

Riasztás esetén a következő akciókra kerülhet sor:

1. Ön értesítése az eseményről
2. Járőrrel kivonulás a helyszínre
3. Rendőrség értesítése

Hogyan jelez a távfelügyelet?

Kapcsolt vonalas távfelügyeleti szolgáltatás:

Az ingatlannál meglévő telefonvonalon keresztül kapcsolódik egy 24 órás távfelügyeleti központba. Bár költséghatékony, hiszen nem kell külön eszközt megvásárolni használatához, de jelentős hátrányai vannak: a riasztó a használatának fügvényében terheli az ügyfél telefon számláját. Ha a telefon vezetéke kívülről elérhető, akkor azt könnyen szabotálva (elcsípve) nem tud a riasztó a távfelügyelet felé kommunikálni így meghíúsul az átjelzés, így ezt az átjelző technikát nem ajánljuk!

Gsm

Ipari mobiltelefon segítségével tart kapcsolatot a 24 órás felügyeleti központtal. Előnyei között a szabotálhatóság hiánya, hiszen nincsen kábel amit el lehetne vágni. Hátrányként a riasztó a távfelügyelet függvényében használja a telefonvolat, mely során terheli a telefon számlát.

DRR Rádió

A DRR rádiós rendszerek nagyobb biztonságot nyújtanak a távfelügyelet átjelzésében. Az átjelzést a lakás védelmét szolgáló riasztó részegységét képező rádióadó biztosítja. A rádió továbbítja a távfelügyeleti központba az érzékelők által generált jelzéseket másodperceken belül, így a diszpécser és a távfelügyeleti kivonuló szolgálat hatékonyan tud intézkedni. Előnyei között ott van, hogy nincs szükség vezetékes telefonra a távfelügyelet igénybevételéhez ezzel megtakarítva a feleslegessé váló vezetékes telefon havidíját. Nem kell aggódni, hogy egy betörő esetleg a telefonvonal elvágásával szabotálja a kommunikációt. Olyan helyeken is alkalmazható, ahol nincs kiépített telefon. Kiépítése ugyan egyszeri költséget jelent, azonban kiépítése után már nem kell havidíjat fizetni a telefonszolgáltatóknak, így akár egy éven belül megtérülhet az ára.

Milyen hamar ér ki a távfelügyeleti járőr?

A vállalt kiérkezési idő Székesfehérváron mindössze 14(!) perc, mely valós riasztásnál - a távfelügyelt objektum és a járőr közötti távolságtól függően - akár töredéke is lehet. Székesfehérvár 10km-es környezetében lévő kistelepülésere vállalt idő 20 perc. 10km-nél nagyobb távolságra pedig egyéni szerződés alapján történik.

Hol érhető el a távfelügyelet?

Székesfehérvár és környékén valamint Fejér megye egész területén.

Aba
Adony
Alap
Alcsútdoboz
Alsószentiván

Bakonycsernye
Bakonykúti
Balinka
Baracs
Baracska
Beloiannisz
Besnyő
Bicske
Bodajk
Bodmér

Cece
Csabdi
Csákberény
Csákvár
Csókakő
Csór
Csősz

Daruszentmiklós
Dég

Előszállás
Enying
Ercsi
Etyek

Fehérvárcsurgó
Felcsút
Füle

Gárdony
Gánt
Gúttamási
Gyúró

Hantos

Igar
Iszkaszentgyörgy
Isztimér
Iváncsa

Jenő

Kajászó
Káloz
Kápolnásnyék
Kincsesbánya
Kisapostag
Kisláng
Kőszárhegy
Kulcs

Lajoskomárom
Lepsény
Lovasberény

Magyaralmás
Mány
Martonvásár
Mátyásdomb
Mezőfalva
Mezőkomárom
Mezőszentgyörgy
Mezőszilas
Moha
Mór

Nadap
Nádasdladány
Nagykarácsony
Nagylók
Nagyveleg
Nagyvenyim

Óbarok

Pákozd
Pátka
Pázmánd
Perkáta

Polgárdi
Pusztaszabolcs
Pusztavám

Rácalmás
Ráckeresztúr

Sárbogárd
Sáregres
Székesfehérvár
Sárkeresztes
Sárkeresztúr
Sárkeszi
Sárosd
Sárszentágota
Sárszentmihály
Seregélyes
Soponya
Söréd
Sukoró
Szabadbattyán
Szabadegyháza
Szabadhídvég
Szár
Sáripuszta

Tabajd
Tác
Tordas

Újbarok
Úrhida

Vajta
Vál
Velence
Vereb
Vértesacsa
Vértesboglár

Zámoly
Zichyújfalu

Már rendelkezem riasztóval, lehet csatlakoztatni távfelügyelethez?

Igen! A riasztórendszer átvizsgálása után, amennyiben lehetséges csatlakoztatjuk a távfelügyelethez. Amennyiben szükséges a riasztó felújítása, árajánlatot adunk a telepítésre.

 

Tegye biztonságosabbá ingatlanát távfelügyelettel!

  • Önjáró ollós emelő bérlés +

    Önjáró ollós emelő bérlése Székesfehérváron és Fejér megyében! Kattintson a részletekért: Bővebben
  • 1

Kérdése van?