Praktiker Security Alarm.hu

Biztonságtechnikai és Kereskedelmi Kft

Elérhető vagyonvédelem 35 év tapasztalattal!

cameras

Riasztó szerelés menete

Hogyan zajlik egy riasztó telepítés?

 

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpontban megtalálható elérhetőségeinken. Az első beszélgetés során tisztázzuk, hogy milyen lehetőségei vannak a védendő objektum védelmére. Szükség vagy igény szerint már a felmérés előtt köthetünk titoktartási nyilatkozatot.

Felmérés, tervezés

Az ingyenes felméréskor körbejárjuk az adott ingatlant és környékét, hogy közelebbi képet kaphassunk a helyszínről. Ekkor részletes információt kap az ügyfél a riasztó telepítés riasztó tervezésmenetéről és egyeztetjük a műszaki lehetőségeket megoldásokat, az Ön igényei és az objektum lehetőségei szerint. Kisebb rendszernél (lakás vagy nyaraló riasztó) akár azonnal árajánlatot kaphat. Amennyiben nem, 1-2 napon belül elküldjük az árajánlatot.

Riasztó szerelés

Az árajánlat elfogadása esetén az Ön előre egyeztetett időpontban elkezdjük telepítést, melyet vezetékes riasztónál a csövezés-kábelezés előz meg. Kábelek után az eszköztelepítés folyik: riasztóközpont, sziréna, nyitás és mozgás-érzékelők, vagyonvédelmi szúnyogháló stb. Ezeket az eszközöket ellátjuk szabotázsvédelemmel is, így a kábel-elvágásnál is riaszt a rendszer. Szerelés során különös figyelmet fordítunk rajta, hogy a vezetékeket és kábelcsatornákat a lehető legkevésbé szembetűnőbb módon, minél esztétikusabban helyezzük el. Természetes számunkra, hogy a fúrás-faragás okozta port minél igényesebben eltakarítsuk, így nem csak a kész riasztó rendszert adunk át, hanem tiszta helyszínt is. Telepítés után a rendszert az Ön által megadott igények és a rendszer lehetőségeihez mérten szerint felprogramozzuk, beállítjuk az éjszakai módot, kijárati késleltetést stb. Igény és megrendelés szerint távfelügyeletre is felprogramozzuk.

Tesztelés

Tesztelés során minden eszközt egyesével leteszteljük és az érzékelőket optimális érzékelési szintre beállítjuk. Próbariasztást végzünk és a teszt során felmerülő esetleges problémákat javítjuk.

Riasztó kezelésének oktatása

riasztó oktatás

Átadás előtt a riasztó kezelését (bekapcsolás, éjszakai mód, idő és dátumbeállítás, stb.) megtanítjuk, átadjuk a kezelési leírást. Felprogramoztatjuk az ügyféllel a ki-be kapcsoláshoz szükséges kódot, melyet természetesen a telepítő nem tud, így nem tudja befolyásolni a későbbiekben a felhasználó nélkül.

  • Önjáró ollós emelő bérlés +

    Önjáró ollós emelő bérlése Székesfehérváron és Fejér megyében! Kattintson a részletekért: Bővebben
  • 1

Kérdése van?